Keurmerk Private Lease
Het interieur van de Mini is authentiek en speels | Mini Cooper Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Het interieur

Het interieur van de Mini is authentiek en speels

Ondanks de verandering in het uiterlijk van de 5-deurs Mini Cooper, is in het interieur de authenticiteit wel behouden. Hierbinnen zijn een aantal veranderingen gedaan om de Mini Cooper naar deze tijd toe te trekken. In het middenconsole is een centrale knop geplaatst waarmee je het gehele audio- en infotainmentsysteem kunt bedienen. Het speelse uiterlijk van het dashboard past geheel in de look en feel van de Mini Cooper. Bij het navigatiesysteem is een ronde strip geplaatst die jouw rijgedrag aangeeft door een koppeling met het gaspedaal. Hierbij staat groen voor een zuinig rijgedrag, maar oranje en rood kunnen worden aangegeven op het moment de je een stuk minder zuinig rijdt. Het audiosysteem en de navigatie kunnen worden bediend door schakelaars die op verschillende plaatsen in de auto aanwezig zijn. Via het stuur kan je wisselen van radiostation of mediabestand, dit wordt vertoond in de head-up display. Hierdoor kan je je ogen op de weg houden. Een stuk veiliger dus!

De sportieve Mini zit boordevol opties | Mini Cooper Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Sportief en uitgebreid

De sportieve Mini zit boordevol opties

Een Mini Cooper is een auto waarbij vele opties mogelijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mogelijkheid voor leren of stoffen bekleding in meerdere kleuren. Ook het uiterlijk van de Mini kan worden aangepast met bijvoorbeeld witte, zwarte of zilveren strepen op de motorkap. Verder is er geruime hoeveelheid aan verschillende navigatiepakketten met diverse mogelijkheden. De Mini Cooper is voorzien van een adaptieve cruise controle. Hij reageert dus op het omliggende verkeer en kan een handige hulp zijn om het autorijden nog rustiger te maken.

De Mini Cooper rijdt sportief en reageert snel op het gaspedaal. De auto kan een topsnelheid bereiken van 207 kilometer per uur. Het verbruik van de auto is ongeveer 4,7 liter per honderd kilometer op het moment dat je rijgedrag zuinig is. De sportiviteit van de auto kan je echter wel uitlokken tot een wat minder zuinig rijgedrag. Gemiddeld genomen verbruikt deze auto ongeveer 6 liter per honderd kilometer. Al met al dus een leuke sportieve auto met veel mogelijkheden!