Keurmerk Private Lease
Vanbinnen | Ford Puma Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Comfortabele rit

Vanbinnen

Het interieur van een auto maakt veel mee en je hebt niet altijd tijd of zin om schoon te maken. De Ford Puma heeft stoelen van kunstleer met daar omheen afristbare stoelhoezen. Ideaal voor een private lease. Dit zorgt ervoor dat het schoonhouden van de auto gemakkelijk is en mocht je het interieur willen aanpassen kan dat door een andere hoes. Voor de bestuurders- en de bijrijdersstoel heeft de Ford Puma een massage functie in verschillende standen. Verder heeft de Puma een simpel, maar strak design. Het infotainment scherm van 8 inch is makkelijk te bedienen en te verbinden met je telefoon.

Wat ook erg indrukwekkend is de inhoud van de bergruimte. De Ford Puma een inhoud van 456 liter. Dit is nog niet alles. Als je de mat optilt zie je de ‘Ford Mega Box’ en geeft het je nog een extra 80 liter aan ruimte. Dit gedeelte is handig om vieze en/of natte spullen te leggen. Dit komt door de afvoerplug aan de onderkant die geopend kan worden, dit maakt het gemakkelijk om je private leaseauto schoon te houden. 

Slimme auto | Ford Puma Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Jouw rijassistent

Slimme auto

De Ford Puma is beschikbaar met een FordPass Connect modum, en dat brengt allemaal voordelen met zich mee. Zo kun je tot wel tien apparaten verbinden. In het geval van een ongeluk neemt de FordPass Connect zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je auto door te geven. Verder heeft de auto allerlei veiligheids- en beveiligingsfuncties die de rijervaring prettig maken; denk aan: het detecteren van voertuigen en mensen op de weg, een noodremsysteem, verkeersborden herkenning en nog veel meer. Zo zorg je voor een veilige rit en in je private leaseauto.

Hybride rijden

De Ford Puma is een hybride auto en is dus ook een schone auto. De elektrische motor ondersteunt de benzinemotor als het nodig is. Je hoeft de Puma niet aan te sluiten op een stroombron. De accu laadt terwijl je rijdt, dit komt door het slimme remsysteem. Een slimme en verantwoorde auto als private lease. Het is te merken dat de Ford Puma gemaakt is om minder brandstof te verbruiken en meer rijplezier te geven. De 1,0 liter Ford EcoBoost - benzinemotor is al zevenmaal verkozen tot de ‘Internationale Motor van het Jaar’. Dit geldt voor de 125pk en de 155pk variant. De 1,5 liter motor presteert zeker niet onder, maar je brandstofverbruik en co2-uitsoot zullen aanzienlijk lager zijn. Dat is natuurlijk fijn voor jouw portemonnee en het milieu.