Keurmerk Private Lease
Verschillende uitvoeringen | Volkswagen Polo private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Maar in de basis al zo compleet

Verschillende uitvoeringen

De auto zal in diverse modellen leverbaar zijn. De Polo zal in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Dus voor zowel de sportieve als de luxe rijder zit er een perfect model bij als private leaseauto. En of je nou kiest voor de elegante 15 inch velgen of de stoere 17 inch velgen dat is helemaal aan jou. De Digital Cockpit heeft een 8,0 inch display en te vinden in alle uitvoeringen. Ook het media audiosysteem met een display van 6,5 inch is vanaf het basismodel al te vinden. De Nieuwe Volkswagen Polo heeft drie moderne driecilinder benzinemotoren met vermogens van 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk en 81 kW/110 pk. De zeventraps DSG-automaat is tevens ook de krachtigste variant.

Het interieur van de nieuwe Polo | Volkswagen Polo private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Innovatief

Het interieur van de nieuwe Polo

De nieuwe Volkswagen Polo komt met allerlei handige eigenschappen. Wat erg fijn is, is dat het multifunctionele stuur diverse knoppen heeft, waardoor je je handen niet van het stuur hoeft te halen. Het dashboard is voorzien van een Digital Cockpit. Jij kiest welke informatie je wilt zien over de brede display die alles duidelijk laat zien. Ook kun je jouw telefoon verbinden met het infotaimentsysteem, zo ben je volledig verbonden en kun je veilig handsfree bellen. De nieuwe innovatieve en digitale eigenschappen zorgen voor een veilige rit en een hoop comfort.

De Ledverlichtingen, waaronder de led-strip tussen de led-koplampen zijn niet te missen. Ook de stijlvolle chromen details geven de Polo meer charme. De Volkswagen Polo beschikt over IQ. LIGHT Matrix koplampen. De lampen bewegen mee met je stuurrichting en dimt het grootlicht wanneer het nodig is. De Polo is innovatief en beschikt over handige hulpsystemen. Een fijne private leaseauto, die perfect bij je past.