Keurmerk Private Lease
Veiligheid staat voorop bij de ID.3 | Volkswagen ID.3 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Slimme features

Veiligheid staat voorop bij de ID.3

Wanneer je komt aanlopen bij de auto wordt je begroet door de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen. Met de LED Matrix koplampen heb jij altijd goed zicht op de weg. Deze innovatieve koplampen passen zich automatisch aan op iedere situatie. Grootlicht hoef je niet meer te gebruiken, de auto regelt alles zelf. Zo rij je nog veiliger en kan jij geen tegenliggers verblinden. Zelfs het interieur is voorzien van slimme verlichting, want het interieur heeft interactieve interieurverlichting. De verlichting begroet je bij binnenkomst, helpt je bij het navigeren en waarschuwt je om ongelukken te voorkomen. Bij het uitstappen kan de slimme verlichting in geval van naderende weggebruikers een waarschuwing geven, zodat jij veilig kan uitstappen.

Veilig binnen de rijbaan met de ID.3 | Volkswagen ID.3 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Veilig, zuinig, comfortabel en nooit te hard

Veilig binnen de rijbaan met de ID.3

Onoplettendheid is een oorzaak van vele schades in het verkeer. Met Lane Assist, die standaard op de Volkswagen ID.3 zit, houdt de auto jou altijd veilig binnen de rijbaan. Door middel van sensoren wordt de rijbaan continue gescand om onbedoeld wisselen van rijbaan te voorkomen. Dreig jij buiten de rijbaan te raken zonder richting aan te geven, dan stuurt de Lane Assist zelf terug naar het midden. Standaard wordt de auto ook geleverd met Adaptive Cruise Control. Zoals gewoonlijk bij cruise control stel je zelf de juiste snelheid in, een kleine extra is dat de auto zelf afstand houdt tot je voorligger. De afstand tussen jou en je voorligger kan jij zelf aanpassen tot een afstand die voor jou comfortabel is. Als jij jouw voorligger nadert remt de auto automatisch af en versnelt automatisch bij voldoende afstand. Je rijdt dus veilig, zuinig, comfortabel en nooit te hard.

Subsidie voor Volkswagen ID.3

Ben jij op zoek naar een elektrische auto voor privé lease? De nieuwe Volkswagen ID.3 is volledig elektrisch en nu is het perfecte moment om elektrisch te rijden. Wanneer je namelijk als particulier een nieuwe auto of occasion leaset kan jij genieten van de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). De subsidie geldt voor leaseauto’s die een nieuwprijs hebben tussen de €12.000 en €45.000. Met een nieuwprijs vanaf €37.990 voldoet de Volkswagen ID.3 aan deze voorwaarde. Voor nieuwe leaseauto’s geldt er een subsidie van €4.000 en voor occasions is dit €2.000. Besluit jij de Volkswagen ID.3 te private leasen, wordt het totaalbedrag in maandelijkse termijnen aan jou uitgekeerd.

De voordelen van een Volkswagen ID.3 privé leasen

 • Bespaar op je brandstof- en onderhoudskosten
  Rijden op elektriciteit is voordeliger dan benzine of diesel. Dit kan wel 2 tot 3 keer voordeliger zijn, afhankelijk van waar je oplaadt natuurlijk. Hiernaast bespaar je geld bij onderhoudsbeurten, omdat een elektrische auto minder bewegende onderdelen heeft.
 • Slimme features voor jouw veiligheid
  IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, Lane Assist, Adaptive Cruise control, de Volkswagen ID.3 zit boordevol slimme features die ervoor zorgen dat jij een veilige rit hebt.
 • Subsidie voor elektrisch rijden
  Als jij de ID.3 particulier leaset kom jij in aanmerking voor een subsidie. Afhankelijk van de auto, nieuw of occasion, ontvang jij €4.000 of €2.000 subsidie. Dit bedrag ontvang je in maandelijkse termijnen.
 • Beter voor het klimaat
  De ID.3 is volledig CO2-neutraal geproduceerd en stoot geen CO2 uit. De overheid stimuleert mensen om in dit soort auto’s te rijden, want voor de ID.3 betaal je geen wegenbelasting en geen BPM (aanschafbelasting)