Keurmerk Private Lease
De populaire stadsauto | Fiat Panda private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Innovatief

De populaire stadsauto

Een belangrijke vooruitgang vergeleken met het 2021 model is een nieuw audiosysteem met beeldscherm en USB-aansluiting. Het is nu mogelijk om je eigen smartphone te gebruiken via Apple CarPlay of Android Auto. Daarnaast beschikt dit hybride model over Mopar® Connect, hiermee raak je je Panda nooit meer kwijt. Je kan op je smartphone zien waar je Panda geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen.

De eerste hybride uitvoering | Fiat Panda private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Nu nog zuiniger

De eerste hybride uitvoering

De Fiat Panda hybrid city life beschikt verder over parkeersensoren, schemer- en regensensoren en Autonomous Emergency Braking, ook wel bekend als noodstopassistentie. Dit systeem waarschuwt je door middel van een akoestisch signaal als er een aanrijding met een voetganger, fietser of andere weggebruiker dreigt. Wanneer je zelf niet op tijd ingrijpt, bedient het systeem automatisch de remmen om een ongeluk te voorkomen.

De eerder genoemde ‘mild-hybrid benzinemotor’ betekent dat de elektromotor de benzinemotor assisteert wanneer deze hard moet werken. De energie voor de elektromotor wordt opgespaard tijdens het remmen en uitrollen. Dit betekent dat er dus niet opgeladen hoeft te worden. Ook is het belangrijk om te vermelden dat deze motor een stuk stiller is dan de vorige ‘TwinAir’ motor, dit betekent onder andere dat er een stuk zuiniger gereden kan worden. Verder heeft dit model alles wat je gewend bent van de Fiat Panda.