Keurmerk Private Lease
De populaire stadsauto | Fiat Panda private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Innovatief

De populaire stadsauto

Een belangrijke vooruitgang vergeleken met het 2021 model is een nieuw audiosysteem met beeldscherm en USB-aansluiting. Het is nu mogelijk om je eigen smartphone te gebruiken via Apple CarPlay of Android Auto. Daarnaast beschikt dit hybride model over Mopar® Connect, hiermee raak je je Panda nooit meer kwijt. Je kan op je smartphone zien waar je Panda geparkeerd staat en op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen.

De eerste hybride uitvoering | Fiat Panda private lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Nu nog zuiniger

De eerste hybride uitvoering

De Fiat Panda hybrid city life beschikt verder over parkeersensoren, schemer- en regensensoren en Autonomous Emergency Braking, ook wel bekend als noodstopassistentie. Dit systeem waarschuwt je door middel van een akoestisch signaal als er een aanrijding met een voetganger, fietser of andere weggebruiker dreigt. Wanneer je zelf niet op tijd ingrijpt, bedient het systeem automatisch de remmen om een ongeluk te voorkomen.

De eerder genoemde ‘mild-hybrid benzinemotor’ betekent dat de elektromotor de benzinemotor assisteert wanneer deze hard moet werken. De energie voor de elektromotor wordt opgespaard tijdens het remmen en uitrollen. Dit betekent dat er dus niet opgeladen hoeft te worden. Ook is het belangrijk om te vermelden dat deze motor een stuk stiller is dan de vorige ‘TwinAir’ motor, dit betekent onder andere dat er een stuk zuiniger gereden kan worden. Verder heeft dit model alles wat je gewend bent van de Fiat Panda.

 

IKRIJ.nl in Den Haag biedt deze Fiat Panda aan op basis van Private Lease

Interesse in deze

Fiat Panda

Bij IKRIJ.NL is het mogelijk om deze Fiat Panda hybrid city life privé te leasen. Benieuwd of deze leasevorm bij jou past? Hieronder een korte toelichting op privé lease.

IKRIJ.NL is het private lease label van Wittebrug Lease. Door jarenlange ervaring en slim gebruik van de inkoopkracht van Wittebrug Lease zijn wij dé specialist op het gebied van private lease. Deze leasevorm wordt ook wel particuliere lease genoemd en betekent dat jij geen grote investering nodig hebt om in jouw ‘nieuwe’ Fiat Panda te rijden. Je betaald een vast maandtarief voor de door jou gekozen auto. In dit vaste maandtarief zijn een aantal zaken opgenomen, namelijk: wegenbelasting, onderhoud, banden, rente, verzekering, reparatie en afschrijving. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de benzine. Kortom, geen gedoe, tegen een vast maandtarief.

Dat is het private lease label van Wittebrug Lease met maarliefst 16 aangesloten dealers in de Randstad.

Bel ons op 070 342 92 90 of vul hier het contactformulier in. Bij IKRIJ.NL hebben we Panda’s in verschillende uitvoeringen zodat je snel kunt rijden. Maar omdat de voorraad vaak wisselt, kunnen de specificaties natuurlijk ook wijzigen. Vraag daarom n onze modellen en de opties!

Mijn Fiat Panda samenstellen