Keurmerk Private Lease
Zowel voor- als achterin | Hyundai i20 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Lekker veel ruimte

Zowel voor- als achterin

De Hyundai i20 van Hyundai private lease heeft lekker veel ruimte, zowel voor- als achterin. Als je de achterbank neerklapt, heb je bovendien een volledig vlakke laadvloer. Het gevoel van ruimte kun je nog versterken door te kiezen voor een panoramisch schuif-/kanteldak. Met zo’n groot glazen dak komt er extra veel licht binnen. Natuurlijk is het afhankelijk van de buitenkleur, maar het interieur hoeft niet standaard zwart te zijn. Bij Hyundai private lease is cappuccino of grijs/blauw ook mogelijk. Dat maakt hem nét even wat chiquer, zeker omdat er kleuraccenten in het dashboard en de deurpanelen terugkomen. En wat niet zozeer chique is - maar wel slim - is dat de voorportieren vakken hebben voor 1,5 literflessen en de achterportieren voor 1 literflessen. Dat is ideaal als je met het gezin een dagje naar de Efteling gaat of met je vrienden helmaal naar Texel!
vind je ook terug in de uitrusting | Hyundai i20 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Het verfijnde van de i20

vind je ook terug in de uitrusting

Het verfijnde van de i20 van Hyundai private lease vind je ook terug in de uitrusting. Zo heeft hij een supervision-cluster met TFT LCD-kleurenscherm met stuurwielbediening, volautomatische airconditioning en een smartphone docking station. Het Lane Departure Warning System (LDWS) waarschuwt je met visuele en akoestische signalen als je onbedoeld van de rijstrook af gaat. Hill Assist Control zorgt ervoor dat je ook op een hellingbaan in de parkeergarage gemakkelijk wegrijdt en parkeersensoren voor en achter laten je snel en zonder schade inparkeren. De i20 van Hyundai private lease heeft nog veel meer veiligheidssystemen zoals ESP en VSM. Als je wilt weten wat het allemaal betekent, helpen we je graag verder bij IKRIJ.NL!

Onder de kap? De i20 van Hyundai i20 private lease heeft een stoere 1 liter turbo benzinemotor in twee varianten: met 74 kW (100 pk) of 88 kW (120 pk). Ze hebben allebei een vijfbak. Als diesel heeft de Hyundai i20 55 kW (75 pk) onder motorkap en dankzij de zesversnellingsbak kan hij prima meekomen. Op dit moment is het niet leverbaar, maar we hopen dat er ook nog een automaat komt. Hyundai i20 automaat private lease is nu dus even niet aan de orde. Wist je trouwens dat je bij de i20 geen remenergie verspeelt? Hyundai slaat die energie op en geeft die later weer af. Het is een slim systeem dat tot nu toe alleen bij elektrische auto’s voorkwam en dat het brandstofverbruik en de milieu-uitstoot beperkt.

Alle voorzieningen en de prijs/kwaliteit zorgen ervoor dat de ANWB deze private lease Hyundai een heel goede auto vindt. Een absolute aanrader zelfs! En op de site van Hyundai kun je bladeren door meer dan 225 reviews van eigenaren die gemiddeld een 8,9 geven. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.