Keurmerk Private Lease
Met tomeloos veel energie | Peugeot 208 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Karaktervolle auto

Met tomeloos veel energie

Zo heeft de private lease Peugeot 208 een scherpe blik! Ook de achterlichten hebben trouwens LED-verlichting met drie felle strepen als leeuwenklauwen. Daaraan herken je een Peugeot! Met moderne, frisse kleuren zoals Orange Power onderstreep je z’n dynamische karakter. Ook bij de wielen heb je volop keuze. Het lichtmetaal bij de 208 van Peugeot private lease varieert van ingetogen 15 inch tot stoere 18 inch velgen. Met grote stappen ben je snel thuis!
i-Cockpit en head-up display | Peugeot 208 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Intuïtieve bediening

i-Cockpit en head-up display

Peugeot heeft veel aandacht besteed aan de binnenkant. i-Cockpit draagt bij aan een intuïtieve bediening. Door het grote 7 inch touch screen met bluetooth en z’n head-up display weet je precies wat er speelt en houd je je aandacht bij de weg, precies zoals het hoort. En natuurlijk valt het totale design op bij deze 208 van Peugeot private lease. De luchtroosters hebben de vorm van een kattenoog, het high-tech instrumentarium is hoger geplaatst dan normaal waardoor je alles goed ziet en de klokken zelf zien eruit als precisie-uurwerken. Met verschillende pakketten zoals het Menthol White Pack personaliseer je het interieur verder. Daarom voel je je lekkerder in een Peugeot.

Vanzelfsprekend heeft deze private lease Peugeot moderne techniek aan boord om het rijden plezieriger te maken. Wat denk je van een achteruitrijcamera, Park Assist (waarbij de auto zichzelf inparkeert), Active City Break en het Connect 3D Navigatiesysteem met Mirror Screen (dat de apps van je eigen smartphone spiegelt). Omgekeerd worden verschillende autofuncties met de My Peugeot App op jouw mobieltje getoond. Denk aan onderhoudswaarschuwingen, Find my Car (reuze handig in de grote stad) en last mile guidance (als je niet voor de deur kunt parkeren en het laatste stukje moet lopen) . Niet alle opties zitten op iedere 208. Vraag dus even naar de mogelijkheden. Bij Peugeot 208 private lease helpen we je graag!

De 208 van Peugeot private lease is leverbaar met een schone én zuinige driecilinder PureTech benzinemotor en een BlueHDi Diesel die Euro 6 schoon is. De meeste uitvoeringen hebben een Stop & Start-systeem waardoor ze nog zuiniger zijn. Bij een test van 2.152 km op het circuit van Belchamp verbruikte de 208 BlueHDi gemiddeld 2,0l/100km. Een nieuw record! In combinatie met de 1,2 liter PureTech benzinemotor levert Peugeot de 208 ook met een automatische transmissie. We helpen je graag met Peugeot 208 automaat private lease.

Enfin - zeggen we dan in het Frans - er zijn genoeg redenen om voor een 208 van Peugeot private lease te kiezen en heel veel mensen doen dat ook. Op de onafhankelijke reviewsite Revoo scoort de Peugeot 208 gemiddeld een 8,4 op meer dan 1.800 (Nederlandse) beoordelingen. Dat geeft een goed gevoel!