Keurmerk Private Lease
De Renault CLIO is slim en veelzijdig | Renault Clio Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Rijke uitrusting en design

De Renault CLIO is slim en veelzijdig

Bij vormgeving denk je natuurlijk meteen aan de buitenkant, maar een goed gevoel zit binnenin. Ook bij deze private lease Renault is dat zo. Het interieur valt op door mooie materialen en de perfecte afwerking. De Clio is leverbaar met 6 Bose HD speakers en een subwoofer (Ziggodome en Paradiso zijn er niets bij), een comfortabel lederen stuurwiel en een groot, vast panoramadak dat je gevoel van ruimte versterkt en dat voor een geweldig uitzicht zorgt! Met de themakleuren Noir, Rouge en Gris geef je de binnenkant jouw eigen finishing touch. Op het eerste gezicht lijkt de Clio van Renault private lease misschien niet zo groot, maar hij is het wel. Met een bagageruimte van 300 liter ben je Batavia Stad de baas en als je de achterbank neerklapt shop je gewoon nog even verder bij Rosada Fashion Outlet.
Test hoe slim de Renault CLIO is | Renault Clio Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Technologie

Test hoe slim de Renault CLIO is

De private lease Renault Clio zit vol met slimme zaken die je leven leuk en gemakkelijk maken. Met R-Link ben je helemaal connected. Zo heb je touch screen navigation, Bluetooth verbinding met je smartphone, een achteruitrijcamera en hands free parking wat erg handig is in de drukke binnenstad. En als je dat fijner vindt, stel je met de speciale app “R&Go” de R-link functies op je mobieltje in. ’t Is maar net wat jíj wilt! Met de Renault Handsfree Card in je boekzak stap je zonder sleutel in, start je jouw auto en begin je de dag. Als je aangekomen bent en uitstapt, gaat jouw Clio van Renault private lease automatisch op slot en klappen de buitenspiegels netjes in.

Met regen- en lichtsensoren ben je altijd veilig onderweg en de noodstopbekrachtiging zorgt voor een extra korte remweg als er plotseling iemand oversteekt. Op hellingbanen rijd je gemakkelijk weg omdat de Clio van Renault private lease z’n remmen zelf twee seconden vasthoudt en ESP zorgt ervoor dat je niet slipt in snelle bochten. De sensoren meten namelijk voortdurend waar ze even moeten bijremmen. Dat is wel zo veilig, toch? Met Renault Clio private lease ben je goed bezig!

Je kunt de Clio van Renault private lease krijgen met drie zuinige Energy benzinemotoren van 90, 120 en 220 pk en twee Energy diesels (de dCi 90 en de dCi 110). De 90 pk’s hebben een handgeschakelde vijfbak en de sterkere een zesbak of een EDC automatische transmissie met zes versnellingen. Dus als je dat wilt, helpen we je graag met Renault Clio automaat private lease. Met Stop & Start zijn alle Clio’s zuinig en schoon, ook in de binnenstad. Met Ecomodus verminder je het brandstofverbruik van jouw Clio met zo’n 12% en het Driving Eco2-systeem analyseert bovendien je rijstijl en geeft je adviezen hoe je nóg zuiniger rijdt.