Keurmerk Private Lease
In deze moderne tijd | Citroën C3 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De Citroën C3 past perfect

In deze moderne tijd

Natuurlijk heeft de C3 van Citroën private lease die stoere Airbumps, maar het karakter wordt ook bepaald door z’n hoge neus met tweelaags lichtsignatuur en gekleurde sierlijsten rond de mistlampen. Het dak lijkt te zweven, zeker als je het in een afwijkende kleur bestelt. En met dakdecoratie wordt ie nóg leuker! Maar dat zie je toch niet? O nee, wat denk je dan van alle hoogbouw in de urban Randstad! Er zijn meer mensen die voor servicekosten betalen dan voor tuinonderhoud! Juist daarom is deze private lease Citroën extra wasstraatbestendig.
De C3 is er in een scala aan kleuren | Citroën C3 Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Geen grijze muis

De C3 is er in een scala aan kleuren

De C3 is leverbaar in 9 expressieve kleuren, variërend van Almond Green tot Orange Power of Sable en die carrosserietinten kun je dan weer combineren met 3 verschillende kleuren voor het dak (Noir Onyx, Rouge Aden of Blanc Opale). Hoe je het ook samenstelt, een Citroën C3 private lease wordt nooit een grijze muis!

Natuurlijk is het belangrijk om er goed uit te zien, maar je moet je ook van binnen goed voelen. Daarom zorgt Citroën private lease er met het cocon-effect voor dat er zo weinig mogelijk geluiden doordringen in het interieur. Je zult verrast zijn door het design met zijn vlakke en zachte vormen. En eindelijk is er een auto die ook gewoon mooie stoffen bekleding heeft op het dashboard in plaats van kunststof. Het is dezelfde stof die ook op de portieren en de stoelen zit. Optioneel is er een groot glazen panoramadak met veel daglicht en een geweldig uitzicht! Met het zonnescherm kun je zelf de intensiteit regelen.

’t Is waar, de ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan de vormgeving van deze private lease Citroën C3, maar ook qua technologie is hij helemaal up-to-date. De ConnectedCAM Citroën is een wereldprimeur. Het is een HD-camera die in de binnenspiegel is ingebouwd. Met één druk op de knop maak je een foto of video die je op jouw social media plaatst. Daarnaast is er bij Citroën private lease een Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning leverbaar, een achteruitrijcamera, dodehoekbewaking en een Lane Departure Warning System dat waarschuwt als je door vermoeidheid gaat slingeren. Active Safety Break is een noodremsysteem dat overstekende voetgangers detecteert en Hill Start Assist zorgt ervoor dat je gemakkelijk wegrijdt op een hellingbaan.

De C3 van Citroën private lease is leverbaar met drie driecilinder PureTech-benzinemotoren en twee BlueHDi dieselmotoren. Ze zijn allemaal voorzien van een Stop & Startsysteem en een handbak. Binnenkort is er ook een automaat. Met Citroën C3 automaat private lease zijn we je dan graag van dienst!