Keurmerk Private Lease
Een expressief design | DS private lease en de DS 3 van IKRIJ.nl in Den Haag

Chic en modieus

Een expressief design

Aansprekend design is niet alleen een kwestie van fraaie vormen, maar ook van smaakvolle kleurstellingen. Daarom kun je bij de private lease DS 3 kiezen uit Blanc Banquise, Rouge Aden, Rouge Rubi , Jaune Pégase, Gris Shark, Noir Perla Nera, Gris Platinium, Bleu Encre, Blanc Nacre en Whisper. Je kunt de carrosserie, het dak en de spiegelkappen in verschillende tinten met elkaar combineren. En voor de finishing touch heb je de keuze uit tien verschillende 16 of 17 inch lichtmalen wielen. Zo onderscheid je je altijd met jouw eigen DS 3 van DS private lease!
Een veelzijdig karakter | DS private lease en de DS 3 van IKRIJ.nl in Den Haag

Kies DS 3 die bij u past

Een veelzijdig karakter

Natuurlijk is het fijn om er goed uit te zien, maar een goed gevoel komt uiteindelijk toch van binnen. Dat is waarom de designers van DS private lease oog hebben voor álle details. Voor de mooiste materialen en de beste afwerking. Je kunt kiezen uit 13 verschillende interieurstijlen met prachtige stoffen óf leder en combinaties daarvan. Wat dacht je van een private lease DS “Pack Select Perfo Vert Emeraude” of “Nappaleder Brun Trinitario”? Is het niet genoeg? Als premiummerk biedt DS je de zogenaamde “Commandes Spéciales”. Samen met top designer Thierry Métroz van DS World Paris kun je de DS 3 volledig naar jouw eigen smaak aanpassen.

Natuurlijk is de DS 3 van DS private lease voorzien van de modernste technologie. Hij heeft een 7 inch touch screen met navigatie, audio en internet, Mirror Screen (smartphone-connectiviteit met MirrorLink van Android of Apple Carplay) en MyDS voor het instellen van verschillende rijfuncties. Voor jouw veiligheid zijn er rijhulpsystemen als Active City Break (automatisch remmen in het stadsverkeer), Hillstart Assist (voor het wegrijden op hellingbanen), cruise control met snelheidsbegrenzer, ESP (Elektronische stabiliteitsregeling) en ABS op de remmen.

Zowel binnen als buiten de Randstad overtuigt de DS 3 van DS private lease met zijn prestaties. Dat komt natuurlijk door zijn PureTech benzinemotoren met 82, 110 of 130 pk en de 100 pk sterke BlueHDI dieselmotor. De 130 PK PureTech motor is ook met een automaat verkrijgbaar. Daarmee is DS 3 automaat private lease een unieke service!

DS 3 private lease levert de high-end auto in verschillende uitvoeringen. Het loopt van de “So Chic” tot aan de DS 3 “Performance” en natuurlijk zijn er steeds Limited Editions met aantrekkelijke opties. Tot de high-end service van DS private lease behoort trouwens ook het “Only You programma”: via de MyDS app maak je gebruik van de Valet service (haal- en brengservice voor de garage), schakel je DS Assistance in (pechhulp) of bestel je een huurauto via DS Rent. Bij DS At Your Service kun je al je vragen over jouw auto kwijt en met Club DS Privilege maak je gebruik van exclusieve aanbiedingen, zoals musicals en special events.