Keurmerk Private Lease
Sportief en dynamisch | Kia Rio Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De perfecte reisgenoot

Sportief en dynamisch

Wat ben jíj eigenlijk voor type, ben je ingetogen of expressief? In het eerste geval raden we je een Kia Rio aan in de tint Urban Green of Deep Sienna Brown, maar als je nogal uitbundig bent, is Most Yellow wel echt dé kleur voor jou. Combineer het met stoer 17 inch lichtmetaal en je maakt overal de blits! Met Kia Rio private lease zijn we je graag van dienst.
Next level genieten | Kia Rio Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

De nieuwe Kia Rio neemt comfort héél serieus

Next level genieten

De Rio van Kia private lease was altijd al compleet, maar in zijn huidige uitvoering zit hij letterlijk vol met slimme details en fijne extra’s. Zo heeft ie een automatische ontwasemingsfunctie op de voorruit en een regensensor waardoor de ruitenwissers vanzelf aangaan. Automatische airco en stoelverwarming brengen het comfort op een nieuw level en natuurlijk is de Rio van Kia private lease connected. Met Apple Carplay of Android Auto heb je jouw eigens apps op het touch screen en luister je naar jouw eigen Spotify playlist. En natuurlijk bedien je het allemaal met voice control. Ook de TomTom navi met Live Services en zeven jaar gratis kaartupdates luistert naar jouw eigen stem.

Wil je nog meer argumenten voor deze private lease Kia? De Koreanen gaven hem een compleet nieuw en sportief onderstel met een direct stuurgevoel. Daarom stuurt hij lekker scherp en weet je je veilig onderweg. Of dat nu op de A2 van Utrecht naar Amsterdam is of dat je binnendoor van het Kurhaus naar het Binnenhof moet. Z’n dynamiek wordt onderstreept door pittige én zuinige motoren. Zo zijn er nieuwe 1.0 liter T-GDi benzinemotoren leverbaar met 74 kW/100 pk of 88 kW/120 pk. Gekoppeld aan een handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak ben je snel en toch goed voor het milieu! De Kia Rio is (nog) niet leverbaar met automatische transmissie. Daarom kunnen we je op dit moment helaas niet van dienst zijn met Kia Rio automaat private lease.

De Rio van Kia private lease is DriveWise zoals Kia dat noemt. Dat betekent dat er een heleboel slimme features op kunnen die het rijden gemakkelijker en veiliger maken. Van de 12 systemen noemen we fileassistentie, een camera met vogelperspectief en autonoom rijden. Wil je écht alles weten dan helpen we je graag verder bij IKRIJ.NL.

Een Kia is gebouwd met de beste technieken en Kia gebruikt oersterke materialen. Misschien wel juist omdat een Rio van Kia private lease nooit kapot gaat, biedt de fabrikant zeven jaar garantie. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor tevreden rijders. Gebaseerd op ruim 500 reviews geven Nederlandse eigenaren de Rio een gemiddeld rapportcijfer van 8,6. Op de site van Kia kun je ze allemaal doorlezen, voorzien van naam en toenaam.