Keurmerk Private Lease
Kijk, dat is slim! | Ford Fiësta Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Technologie moet altijd een doel dienen

Kijk, dat is slim!

De ingenieurs van Ford doen hun werk grondig. Features zijn aantrekkelijk voor de verkoop, maar ze moeten vooral functioneel zijn. Daarom kent de Fiesta van Ford private lease Actieve parkeerhulp die je niet alleen helpt bij het inparkeren, maar ook bij het wegrijden. De Adaptive Cruise Control houdt zelf de onderlinge afstand in de gaten, dode hoek waarschuwing in de buitenspiegels maakt je attent op passanten, Lane Keeping Aid waarschuwt voor slingeren bij vermoeidheid en verkeersbordherkenning ziet de borden die jij misschien mist (je ziet ze dan op het dashboard). En als het écht foute boel is laat “Ford Sync met noodhulpsignaal”, jouw telefoon naar de alarmcentrale bellen zodat hulpdiensten automatisch naar je toekomen. De achteruitrijcamera op de Fiesta van Ford private lease laat je precies zien wat er achter je auto staat en met de helling wegrij assistent ben je in een mum van tijd uit de cityparking. Zonder gedoe welteverstaan. Het zijn innovaties die je niet meteen ziet, maar die wel erg handig zijn! Met Ford Fiesta private lease kun je ze allemaal bestellen.
Onmisbaar en intelligent | Ford Fiësta Private Lease van IKRIJ.nl in Den Haag

Rustgevend en verfrissend

Onmisbaar en intelligent

Ook over het interieur is trouwens goed nagedacht door de ontwerpers van Ford. Onder het hoofdstuk “Comfort en Gemak” van Ford private lease vallen ondermeer Ford Sync 3, B&O Play en het grote panorama schuif-/kanteldak. Met Sync 3 bedien je jouw telefoon, muziek en navigatie met je stem. Zo heb je jouw eigen apps als Spotify gewoon bij de hand. En ben je niet goed bij stem, dan swipe je over het 8 inch touch screen van jouw private lease Ford. Met 10 speakers en een subwoofer zorgt B&O Play voor verbluffend geluid, precies zoals je mag verwachten van Bang en Olufsen. Wist je trouwens dat je bij de nieuwe Fiesta van Ford private lease helemaal geen sleutel meer nodig hebt? Jouw auto herkent de sleutelhanger in je jas of tas en je kunt gewoon instappen en wegrijden.

Bij de private lease Ford Fiesta heb je keuze uit een 1.0 liter driecilinder EcoBoost benzinemotor of een 1.1 liter variant met 70 of 85 pk. Rijd je liever diesel dan is er de 1.5 TDCi motor. Door Auto-Start-Stop zijn ze allemaal zuinig en schoon en met de Eco Button pas je met één druk op de knop een serie instellingen aan waardoor de auto nóg zuiniger wordt. Zo werkt de airco bijvoorbeeld wat langzamer en accelereer je minder snel; dat scheelt veel. Bij deze Ford kun je kiezen uit handgeschakelde vijf- of zesbakken en een zesversnellingsautomaat. Met Ford Fiesta automaat private lease ben je helemaal van deze tijd!

Zoals je ziet, kun je heel veel slimme zaken op de Fiesta bestellen, maar opvallend is nog de Trailer Sway Control. Dat is een systeem dat op het slingeren of scharen van je aanhanger reageert en dat de snelheid automatisch verlaagt om weer in een rechte baan te komen.